Retsept: Leib

Leib

Kõige parem leib on soe võiga kaetud kodutehtud leib, mis on alati nii maitsev ja isuäratav. Olen nüüdseks leiba teinud umbes 3 aastat (1-2 korda kuus). Jagan teiega enda leivaküpsetamise retsepti, mis on pärit jällegi minu ema köögist ning mida olen aastate jooksul ise kohendanud ja muutnud. See siin on uuendatud ja muudetud variant, mille järgi ma hetkel leiba teen.

Terrassilaud

Terrassilaud

Eilse päeva eesmärgiks oli meil teha endale nö ajutine laud terrassile, mille taga oleks hea süüa ja ka niisama istuda. Ettevõtmisele järgnes aga nii ilus tulemus, et olen loobunud mõttest uue terrassimööbli ostmisest ning meie terrassi jääb ka edaspidi kaunistama just see Toomase kätetöö. Laud tuli väga ilus ja massiivne.