Retsept: Näkileivad

Näkileivad

Peolauale ei pea alati poest näkse ostma – neid saab ka ise väga lihtsalt teha. Üheks selliseks näksiks on näiteks näkileivad. Olen neid teinud kahel moel ning mõlemad on alati väga hästi maitsenud. Lihtne valmistada ja enda tehtud asjad annavad peolauale hoopis teise väärtuse.

Miks Konmari korrastusmeetod töötab?

Korrastuskunst

Kui sa soovid muuta enda elustiili, korrastada ära kogu sind ümbritsev keskkond ja sa soovid suurt elulist muutust, siis KonMari meetod on sinu jaoks see õige variant! See ei sobi kohe kindlasti kõikidele inimestele, aga kui oled valmis drastilisteks muutusteks, oled avatud ning valmis endaga silmitsi seisma, siis proovi selline korrastuskunst kindlasti järele.

Sügavkülmutamine

Sügavkülmutamine

Sügavkülmutamine on üks väga hea toitude säilitamise viis, kuid vahel sügavkülmutatakse teadmatult või siis ei sügavkülmutata üldse neid toiduaineid, mida saab sügavkülmutada. Selliselt toidu säilitamise eesmärk on tagada toiduaine maitse, aroomi, värvuse ja toiteväärtuse püsimine. Külmutada tasub vaid kvaliteetseid tooteid ja toorainet. Tavaliste koduste sügavkülmikutega toimub toitude säilitamine -18 °C juures.